Follow by Email

söndag 14 juli 2013

Svarvning i olika träslag

Jag har uppgraderad mina fåglar lite gran (eller ändrat de som man kan köpa och Kristian Vedel har gjort) från att bara har svarvad de i ett träslag har de fått en mage och näbb i ett annat träslag. Basen är björk sedan blir det (från vänster till höger) ek, valnöt, den lilla fågeln har träslaget padok, fågeln som står snett bakom den lilla fågeln har körsbär på magen och näbben är av maghony. Den sista fågeln är igen av valnötsträ och har en liten naveln som knappast syns i björk (ja jag vet att fåglar brukar lägga ägg).
Att det inte alltid går som jag har tänkt mig ser man på denna fågeln. Det är mycket svårt att svarva runda former tycker jag. För att få ett fint rund huvud var jag tvungen att svarva näbben längre.

Ah ja sådant sker..... den är fin ändå...//Annemarie

5 kommentarer:

 1. Går dessa att köpa nånstans? Otroligt vackra!

  SvaraRadera
 2. Mikaela jag har inte tillverkad dem för att sälja men har fått fler förfrågningar, jag måste tänka lite på saken men om jag gör det så hör jag av mig på något sätt/Annemarie

  SvaraRadera
 3. Jag är med väldigt intresserad! :D Älskar dem!

  SvaraRadera
 4. Oj vilka fina grejer du gör! Har kollat runt lite och jag fastnade mycket för dina fina svampburkar och att dekorera med tangenter i betong. På återseende!

  SvaraRadera

Tack för att du lämnade en kommentar!